Polymeeri ja Komposiitti2021-05-12T08:06:49+00:00

POLYMEERI JA KOMPOSIITTI

Lindberg & Lund OY: n polymeeri- ja komposiittiosasto pyrkii jatkuvasti olemaan markkinoiden johtava komposiittien ja polymeerimateriaalien toimittaja.

Komposiittiteollisuuteen toimitamme liimat, laminointihartsit ja apuaineet.

Päämiehet:

  • Huntsman advanced materials: Araldite ® Aradur ®
  • OBO Werke: Renlam ® Renpaste Renlease ®
  • Airtech:
  • AXVAC: Vactac ® Axel ®
  • Quinn Global: Tensorgrip ®

Muotti/prototyyppien valmistukseen tarjoamme sekä muottisilikooneja että polyuretaani- ja epoksilevyjä ja viimeisintä teknologiaa edusta-via puolivalmistemuotteja/-malleja jotka valmistetaan asiakkaan CAD piirrustusten mukaan.

Päämiehet :

  • OBO Werke: Obomodulan ® Renshape ® Obocastulan
  • Wacker Silicones: Elastosil ® Cenusil

Olemme sitoutuneita työntekijöitä, joilla on korkea ammattitaito omilla vastuualueillaan. Olemme osa Biesterfeld-konsernia, jolla on varastot ja toimistot Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa, jotka auttavat toisiaan tarjoamaan asiakkaillemme optimaalista palvelua, logistiikkaa ja tukea. Pyrimme jatkuvasti kehittämään markkinoilta saamiamme uusia ideoita edelleen yhteistyökumppaneillemme. Tavoitteenamme on olla mukana ideasta lopputuotteeseen ja haluamme auttaa turvallisissa toimituksissa, logistiikassa, konsultoinnissa, teknisessä tuessa ja kemikaalien turvallisessa käsittelyssä.

Ota yhteyttä keskustelemaan tulevaisuuden ratkaisuista.

teollisuusliimat
MUOTTIEN JA PROTOTYYPPIEN VALMISTUS
KOMPOSIITTIKUIDUT
KOMPOSIITTIHARTSIT
KEMIAN RAAKA-AINEET
POLYURETAANIHARTSIT
SEKOITUS JA ANNOSTELU
PINNOITUSAINEET
SILIKONI
JESMONITE

Uutta

POLYMEERI JA KOMPOSIITTI

Matti Lipponen

Tarjoamme teknilliskemialliset tuotteet Suomen teollisuudelle. Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. Araldite rakenneliimoja, laminointi- ja injektointihartseja, komposiittituotteita, silikoneja ja voiteluaineita.
Panostamme laatuun, toimitusvarmuuteen sekä tuotteidemme turvalliseen käyttöön. Tavoitteenamme on antaa lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla kehittyneempiä kemiallisia ratkaisuja tuotantokapasiteetin nostamiseksi sekä teknistä asiantuntemusta uusien tuotteiden kehitysvaiheessa.
Päämiehemme ovat pääosin Europpalaisia ja pyrimme toimittamaan ja suosittelemaan aineita jotka täyttävät ECHA:n REACH/ROCHS turvallisuusvaatimukset.
Autamme Teitä valitsemaan järkevät tuoteratkaisut eri teknisiin sovelluksiin.

Otathan yhteyttä!

puh: +358 45 320 7699
matti@lindberg-lund.fi

OTA YHTEYTTÄ

Del gjerne vår side med andre

Go to Top