ERIKOISVOITELUAINEET JA HUOLTOTUOTTEET2021-05-12T08:06:09+00:00

ERIKOISVOITELUAINEET JA HUOLTOTUOTTEET

ERIKOISVOITELUAINEET JA HUOLTOTUOTTEET

Lindberg & Lund Oy Ab toimittaa JAX voiteluaineet. 

JAX on elintarviketeollisuuden voiteluaineisiin keskittynyt perheyritys. Tuotevalikoima käsittää yli 200 NSF H1-, 3H- ja H2-rekisteröityä tuotetta teollisuuden haastaviin tarpeisiin. Korkealuokkaiset voiteluaineet tarjoavat asiakkaille luotettavuutta, huolettomuutta sekä erinomaista suorituskykyä. 

www.jax-lube.fi

Erikoisvoiteluaineet
Elintarvikehyväksytyt voiteluaineet
Huoltotuotteet
Annostelu
Tarvikkeet voiteluaineet

www.jax-lube.fi

JAX tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman elintarvikehyväksyttyjä öljyjä ja voiteluaineita, ja meillä on tuotteita kaikkiin sovelluksiin. JAX on yritys, joka 50-luvulla rekisteröi ensimmäisen H1-hyväksytyn tuotteen maailmassa, ja sitä pidetään alansa edelläkävijänä.

Goto jax-lube.fi

Uutta

ERIKOISVOITELUAINEET JA HUOLTOTUOTTEET

Monica Lindblom

Tyytyväinen asiakas on meille tärkein tavoite! Lindberg & Lund Oy:n toiminta perustuu laatuun, tekniseen asiantuntemukseen sekä hyvään asiakaspalveluun.
Visiomme on hyvällä tuotetiedolla ja teknisellä osaamisella  opastaa asiakasta optimaaliseen tuotevalintaan. Tehokas toiminnanohjausjärjestelmämme ja varasto Suomessa mahdollistavat nopeat ja täsmälliset toimitukset.Kuuntelemme asiakkaiden toiveita. Jokainen projekti on meille referenssi tulevalle liiketoiminnallemme.
Autamme sinua löytämään tarpeeseesi oikean tuotteen ja optimaalisen tuoteratkaisun. 

Otathan yhteyttä! 

Yhetys:
+358 (0)2458 2220
monica@lindberg-lund.fi

OTA YHTEYTTÄ

Go to Top